chasing the sun

2 Nye ruter

Neokyo igen igen...

Yes!! Nye ruter igen…. eller ??? Vi ved ikke rigtig, hvad vi skal sige …

Ja – vi laver sjældent opslag om nye ruter og den slags, men her måtte vi til tasterne.

Lytter Zwift.com egentlig ?

Og hvad mener vi så med det ? Afsløret…… vi har ikke været så begejstrede for Neokyo, ja i det hele taget Makuri Island. Og hvorfor har v så ikke det??? Altså –  hvis vi kigger tilbage på,  hvad der manglede af ruter inden Makuri Island blev lanceret, så var det ihvertfald ikke ruter med mange højdemeter eller små fjollede ruter i et commodore 64  univers.

Måske noget Zwift-patriotisme….? Ingen ved det.

Det er fyld ..

Endnu en kort rute og endnu en semi-kort med mange højdemeter….hvor er ruten på 70 km med 200 højdemeter??? Folk har råbt og klamret sig til håbet om en Tempus Fugit 2 eller andet i samme stil. Nuvel…… vi fik rullende bakker i Makuri Island og det er da rart –  men når de ligger i en verden/by, hvor man nærmest bliver rundtosset af alle de sving, så er det ubrugeligt….;-(

Men hvad så - utilfreds ?

Nej da ….ikke decideret utilfreds! Det er stadig fedt med nye ruter, nye ting at se – men for os handler det ikke om kun at køre ruten en enkelt gang, men flere….. og denne verden/by bliver desværre bare en “Yes vi fik et nyt badget”.  Vi GLÆDER os til lange ruter, vi glæder os til flade ruter og vi glæder os til at køre fx …Stelvio i Italien ..

Men her er de to nye ruter 🙂

Chasing the Sun

  • 34.5 km
  • 698 højdemeter
  • 700 xp
chasing the sun

Electric Loop

  • 8.5 km
  • 78 højdemeter
  • 170 xp
Relateret links