Bestil Biemme katalog – se katalog

Hvor kan jeg bestille Biemme cykeltøj ?

Bestil Biemme tøj – se katalog her hos os og bestil hos :

Lars Fogtmann fogtmann@me.com

Skriv du bestiller igennem SportOnline, så kommer der en god pris.

Good to know…

Der er få i verden, der laver deres egne puder i bukserne, men Biemme er en af dem, ligesom Castelli. Mange andre får lavet dem et fælles sted. Biemme gør det for at sikre kvalitet og bedre tilgang til deres produkter.

Gummitryk og lazercut

Biemme benytter heller ikke “Gummi-tryk” overpå tøjet, som falder af efter 10 vaske, det gør hos fx Fusion, Biemme får det integreret i stoffet, som gør det holder ALTID.

Sidst men ikke mindst, så benytter Biemme tøj heller ikke Lazercut på fx enden af benene. Lazercut er den måde tøjet bliver afsluttet.

Lazercut er svagt i længden, hvilket gør at tøjet bliver mere og mere løst i enderne og vil ikke sidde tæt med tiden. Fusion benytter fx lazercut.

Citater fra BiemmeSport.

Vi kan fortælle dig nok så meget om vores materialer, vores syninger eller teknologien bag vores puder. Men det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas, når du tager dit nye teamtøj på.
 
Derfor kan du prøve vores kollektion på landevejen eller i skoven, før du bestiller.
 
Vi har forskellige vareprøver på lager, så du kan kontakte os for mere information, hvis du gerne vil teste, inden du bestiller. Biemme har mange års erfaring med design af teamtøj – fra de små klubber og op til cykelhold og triatleter på sportens øverste hylde. Fra nybegynderen til den rutinerede professionelle.
Du kan her se flere tidligere designs og på den måde blive inspireret, når du skal vælge, hvordan dit nye tøj skal se ud.  

Her er Biemme katalog :

Katalog Custom
Custom
Katalog 2021
2021

 

Relateret links :