workout

Kan man lave sin egen workout…?

De startede med spinning…

Inden Zwift landede og verden af indendørscykling foregik i de fleste multi-svedende spinningslokaler, var der kun en mand, der bestemte hvad og hvor der skulle cykles….men det er slut nu, lav din egen workout her.

Kan man lave sin egen spinningtime ?

Ja nu kan DU nemlig blive din egen spinningsinstruktør, ikke kun overfor dig selv, nej du kan faktisk dele dine smækre,lækre og stor-svedende trænings-sessioner. WOW siger jeg bare 😉

Lav din egen workout

 

Fra maskinrummet

Video guide : Lav din egen workout.

Nederst er en video (husk lyd), hvor du kan designe din egen workout. Jeg har lavet et par stykker og kørt dem, det er faktisk ret så fedt.

Tester lidt nu med evt, at passe den ind, så den passer til den musik playliste jeg lytter til, men det er nu lidt svært. Vi må se om det lykkedes.

Seneste update : Man kan faktisk godt med lidt arbejde og når man kender tempo i forvejen, det er ikke noget jeg vil anbefale da det tager MEGET tid at finde de rigtige numre, men når den er lavet og passer, så er det hammer fedt !!!

 

Nå men så er der dellingen, den er lidt teknisk og jeg vil anbefale, at i bare deler via PC/MAC til PC/MAC, da mobil er lidt besværlig og AppleTV ikke er muligt.

  • Gå til den folder her (når workout er lavet)
  • Dokumenter\zwift\workouts\(ZwiftID nummer)
  • Der finder du filen og sender den til din ven. Han/hun skal så ligge filen ind samme sted og starte zwift, derefter kan den ses under dine workouts.

God træning og RIDE ON !

 

Skriv en kommentar