discord

Discord under zwift…

Hvad hedder programmet ?

Programmet er DISCORD – komuniker i Zwift når du træner. …er der en ting de fleste har været vant til det sidste stykke tid, så er det at kommunikerer via et headset, på tværs af alt…..Dette kan man også i Zwift, så man i den virtuelle verden stadig for følelsen af social cykeltur.

Findes som app og til pc.

Discord app

Hvordan sætter man DISCORD op ?

  1. Hent appen her DISCORD og åben den.
  2. Lav en bruger og login.
  3. Herefter kan du så blive inviteret til grupper eller tilknytte dig til dine cykelvenner, så man ALTID kan fortælle dem at de cykler for langsomt eller ikke får luft nok indendørs…;-)

Stemmestyret ?

En god ide er at teste om du vil benytte Stemmeaktivitet, dvs at når du taler så opfatter Discord det og sender det afsted til dine venner, men når du ikke taler så slukker din microfon.

Tryk og tal ?

Eller det der hedder “Tryk og tal” dvs du skal trykke på en knap i din app, når du skal tale og når du ikke trykker sender den ikke lyd afsted…(praktisk med børn eller andet irreterende støj i baggrunden 😉

Du vælger hvilke metode ved at trykke på ikonet nede i højre hjørne og vælger så punktet “Stemme”.

Musik imens ?

Ja det kan du da, imens du er på en Discord kanal, så kan du sagtens høre musik også, det er bare at sætte din ynglings musik på, juster styrken så du også kan høre folk tale i Discord kanalen.

Discord kanal – hvad er det ?

Dine venner eller din cykel gruppe har 9 ud af 10 gange oprette en gruppe/kanal i kan tale sammen i på Discord, han/hun sender dig et link hvor du kan joine kanaler. Det husker den så til næste gang i skal kører sammen.

Relateret links :