FTP

Hvordan sættes FTP i Zwift ?

Hvad er FTP ?

FTP står for “Functional Threshold Power” og på dansk, er det bare det, du kan yde i en time uden at miste din ydeevne. Hermed guide om FTP i Zwift :

FTP i Zwift ?

FTP i Zwift

Ja når du kører, uanset om det er løb, træning, ruter eller lign, så når du afslutter din event, vil Zwift fortælle dig, hvis du har forbedret din FTP og det er den FTP der bliver brugt til at regne din w/kg (watt pr kilo), i ved når man skal tilmelde sig A,B,C eller D kategori i løb er de inddelt i w/kg. (Også FTP divideret med din vægt) Derfor er det også vigtigt at jeres vægt er indtastet korrekt. Hvis man tilmelder sig et løb i D men egentlig er B, så bliver man disket og ens løb vil ikke tælle med.

Du kan også ændre din FTP manuelt, dette gøres inde i spillet, dvs når du har startet en event.

FTP i Zwift

  • Når du har logget ind, så skal du trykke på træning og i højre side er der en orange streng man kan trække op og ned alt efter ens FTP.

 

FTP i Zwift

  • Den anden måde er at starte en event (træning, rute eller lign.) trykke på menu nede i venstre hjørne, under dit navn er en lille blyant og derinde kan du manuelt taste dit FTP i højre side.

FTP i Zwift

FTP test i Zwift

Til sidst så kan man tage en FTP test for at få et mere præcist tal. Dette gøres på start billedet, hvor du klikker på Training, vælger workouts og finder FTP Tests i toppen af listen. Der er 3 at vælge imellem. Her handler det om at følge instruktionerne for til sidst at brænde sig selv helt ud….RIDE ON ! siger jeg bare her fra – det gør naller. 😉

https://youtu.be/FV5pmn3UooY

Relateret links :

 

3 kommentarer til “Hvordan sættes FTP i Zwift ?”

  1. Pingback: ZwiftPower - Hvordan sætter man det op, så det virker første gang.

  2. Pingback: Hvordan virker Workout i Zwift, her er din detaljeret guide.

  3. Pingback: Zwift - Hvad er ERG mode ? - Guide - SportOnline.dk

Skriv en kommentar