Recovery boots

Recovery boots

Recovery boots

Når nu man er blevet SÅ glad for at svede, have ondt og banke sine ben igennem, den ene bakke-top efter den anden, så skal man, behandle sine ben ordentligt bagefter. Det var ihvertfald det jeg tænkte jeg ville prøve. Jeg har spillet fodbold næsten hele mit liv og fået rigtig meget massage og da jeg så startede med at cykle, så forsvandt massage delen – lige indtil jeg så de ”dersens” bukse-ben puder.

Jeg købte for ca 1 år siden (brugt) et par Recovery støvler, bukser, ben – kære barn har mange navne og valgte at prøve dem & av for hulen, de har gjort ondt, efter nogle cykelture og fremprovokeret et  par ekstra svedeture. Men lad os kalde dem her for Recovery boots.

I starten tænkte jeg det var meget rart at sidde der en time efter træning og få trykket lidt på benene, indtil jeg kom i tanke om hvorfor jeg faktisk havde købt dem – Nemlig for at kommer hurtigere ovenpå igen så jeg kunne sætte mig og trappe videre på hesten.

Hjælper recovery bukser boots ?

  • Det kan man svare kort JA ! til…men der er også et men, faktisk et par stykker, baseret på min erfaring.
  • Massage hos den lokale “fys” er og bliver bedre. Men også dyrere i længden.
  • Bukserne SKAL være med min 6 kamre, da effekten er klart bedre pr muskler.
  • Kan man spise mad 15 min efter træning, efterfulgt af at sidde med benene over hjertes højde i 20 min, samt gå en lille tur – det samme ? JA ! (hvis det er efter træning)
Men tager du det med, at du kan sidde i sofaen, se tv og spise lidt mad drikke en øl, kaffe eller kakao, læse en bog eller hvad du har lyst til indenfor i varmen og hyggen, så vinder Recovery boots med længder og jeg vil anbefale dem til enhver tid….(nopes ingen reklame penge her desværre)

Hvilke recovery boots ?

Dem jeg købte var med 6 kamre (6 rum i hver der pustes op) fra Caresport.dk og jeg ved der findes andre, men er RET sikker på de kan det samme. 

Et lille tip :Caresport er samarbejdspartner med Danish Bike Riders (<—join dem nu) – så er du medlem der, kan du købe med 15% rabat, ved at indtaste koden DBR15

Reecovery Boots - 6 kamre
3.599,00 Kr
Reecovery Boots M/Batteri 6 kamre
4.999,00 Kr
YourBoots 8 kamre
4.799,00 kr
YourBoots 6 kamre
3.999,00 kr

Inspirations billeder...

Recovery boots

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *