bagerstop

Skal du med på et bagerstop ?

Hvad er nu det ?

Jeg har set tv, jeg har hørt musik, jeg har sågar arbejdet og lavet lektier med ungerne imens jeg cyklede, men lige i øjeblikket, når jeg ruller rundt i Watopia, så kører jeg med Bagerstop podcast i ørene, men ikke hvilken som helst podcast. Nemlig en podcast, hvis navn er populært ude, men mangler bestemt at blive oprettet i Zwift 🙂

Hvad var navnet ?

BAGERSTOP ….JA det hedder den og den er helt igennem fantastisk for alle der kan sidde på en cykel…

Hvad er det ?

Det er en podcast om motionscykling. Historier, tips, og snakke i godt selskab med vært: Martin Weibel.

Jeg vil som det første anbefale afsnittet omkring Zwift…hvor Alex Rasmussen fortæller om Zwift.

Hvem er ham Alex Rasmussen – lyt med i podcasten her ?

Den store Zwift-introduktion med Alex Rasmussen

Ellers vil jeg sige at alle episoderne er fantastisk og jeg håber i vil tage jer tid til dem….GOD LYTTER herfra.

Hvor kan man hører det ?

Alle platforme her

Til info så har de rundet 100.000 downloads, det er fantastisk på 11 måneder. Thumbs up herfra og kæmpe held og lykke fremover til Bagerstop.

Bagerstop
Hvor kan man støtte denne fantastiske podcast ?

Det kan du lige her : (tekst er fra Bagerstops hjemmeside)

En podcast om cykling. Om hvordan, du bliver hurtigere på landevejen. Om oplevelserne. Om bakkerne – og alt det andet som gør det fedt at cykle. Også selvom du aldrig bliver til Egan Bernal eller Jakob Fuglsang.Støt podcasten

Så hop ind og lyt og støt, ildsjæle der brænder igennem kan og skal mærkes og belønnes.. Flot arbejde herfra. !!!

Relateret links :

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *