ultimative zwiftcave

Ultimativ Zwiftcave

Hvad skal der til for at få den ultimative Zwiftcave ? Er det den fedeste cykel ? Den dyreste hometrainer ? Eller bare fri adgang til kolde øl i køleskabet ?

Den Ultimative Zwiftcave...

Først skal siges – Du bliver ALDRIG tilfreds ….sådan er det bare 🙂 men du kan komme tæt på…

Hvordan laver man den Ultimative Zwiftcave ?

Start med at finde inspiration. Hvad kunne du tænke dig at have og hvad er økonomien til+

På Instagram findes to store, man kan følge @pain.caves & @paincaveworld

De samler oplæg/historier fra alle, som har lavet #paincave., det giver et hurtigt overblik og vildT god inspiration til  Zwiftcaves i alle størrelser.

Når du så har fundet din inspiration, så er det bare om at komme i gang…

 

Hvordan lavede vi vores Zwiftcave ?

Vi fandt hurtigt ud af, at hvis vores Zwiftcave skulle være den vildeste, så skulle vi have et budget på langt over 50.000kr…. Det betød, at vi ret hurtigt scalerede ned og fandt de ting, der betød noget for os ….

Altså hvad dermotiverer os til at sidde inde og cykle – for det må da være det Ultimative. Lysten, viljen….ja følelsen af at ville/kunne sætte sig på cyklen indendørs…

Så vi fandt hurtigt ud af, at dekoration faktisk var en stor del af motivationen for os –  derfor startede vi med at male den kedelige hvide væg… bjerge er jo en væsentlig ting i Zwift, så det faldt valget på. 

Man kan også male en cykel, en sø, et kort eller lign.

Hvilke udstyr...

Da vi er flere der cykler, skulle vi også have plads til to cykler –  2 hometrainere, 2 skærme og 2 enheder til at kører vores Zwift på.

Da vi havde en Wahoo Kickr core i forvejen, var det nærliggende at vælge en Wahoo mere. Derfor faldt valget på storebror Kickr v5 – vi kunne godt have valgt Wahoo Kickr Bike til ca 28.000kr og så have “caven” været perfekt, men det må blive en anden god gang..;-( 

Vi valgte  AppleTV som enheder, da funktionen og stabiliteten i denne enhed er tæt på perfekt. For når man har besluttet sig for at cykle, så er stabiliteten bare vigtig.

 Man gider ikke stå og fedte med at få tingene til at virke. Her er AppleTV absolut bedst…(husk dog den gode wifi dækning, men det skal man altid – vi kører ikke wifi men netværkskabel direkte i appletv)

Et lille hyggeligt hint: Vi lavet det sådan, at når man har gennemført en rute i Zwift her i vores Zwiftcave, så får man tegnet en cykel på væggen som et minde …;-)

Udvikling af Zwiftcaven...

Første resultat ses herunder. Det blev egentlig rigtig godt, men vi har videreudviklet lidt….vi ville gerne have samlet vores cykeltøj på en fed måde, og da vi så en reklame fra @rackbuddy,  vidste vi bare, at det ville passe perfekt i vores hule.

Vi undersøgte også hvilke planter, som kunne rense luften i hulen – Se indlæg her

13

Afslutning

Husk derfor….! Bare fordi man er kommet til et resultat,  behøver det ikke være endeligt. Vi finder hele tiden på nye ting, som motiverer og inspirerer os til at cykle. 

Vi følger også med andre steder, og man kan se mange seje huler rundt omkring…

Nogle hænger kendte cykeltrøjer op i rammer, andre har plakater eller medaljer hængende. Det vigtigste er bare at finde den/de ting der kan motiverere dig til at træde de ekstra watt:-) rigtig god tur…Ride On !

ultimative zwiftcave

Alt udstyr vi benytter kan findes her i en samlet shop…det er links til de butikker, vi har mest tiltro til – og ved at købe igennem disse links, så er du med til at støtte Julemærkehjemmene…Se indlæg om julemærkehjemmet her

Skriv en kommentar