Workout i meetup – Sådan gør du og sådan gør du ikke.

Hvordan gør man ?

Ja det er muligt at lave Workout i meetup … dvs du kan kører samme workout/spinningtime uanset watt , uanset w/kg og simpelthen følges ad i en workout.

Så når fruen træder flere watt pr kilo end dig så kan du altid følge efter hende på skærmen ..😜

Er det som en spinningtime ?

Ja en workout er det samme som at kører en spinningtime, her er det bare skærmen/Zwift, der fortæller dig hvad du skal gøre, i form af kadance og watt.

Hvad skal jeg huske ?

Sørg for at lave et meetup (se min vejledning her) til den dag og tid i ønsker , husk at vælge i skal følges ad

.Meetup i Zwift

Hvad skal jeg gøre, når jeg er i en meetup ?

Når i så er inde i meetup, så skal i trykke på menu og vælge den samme workout i ønsker (husk at vælge den samme), dvs når jeres meetup så starter så starter workout også … bum bummelum Ride on !

Hvordan vælger man så workout ?

Så den dag i har valgt at kører logger i på Zwift og trykker “Ride”

Nede i venstre hjørne “popper” den så op (0-15 min før) med en boks om at du skal joine meet-up. (Det gør du self.)

Når du så står inde i meet-uppen og venter på at skulle afsted (tiden tæller ned) så trykker du på menu nede i venstre hjørne eller tasten “ESC” på dit tastatur så du kommer ind til menuen. (appleTV trykker du på menu tasten på fjernbetjeningen)

Herinde kan du så vælge workout i højre side og så finde den workout i har valgt at køre, den vælger du så og trykker på “Back” og så ud af menuen igen.

Nu kan du se det skema i form af zoner som skal køres i denne workout.

Husk der skal være hak i ERG mode – ERG mode er den struktureret træning som styrer dine watt og hvor du får mest ud af din træning. Se Hvad er erg mode i zwift

 

Video – how to

Se vores youtube videoer her

Discord

Discord er noget i skal tage med , det er fantastisk, at tale sammen og evt presse hinanden undervejs. Vi hos PostNord Velo benytter det, til vores onsdags træninger og det spiller max, når trænerne brokker sig lidt over, at man ikke lige træder hårdt nok 🙂

Relateret links :