zwift indstillinger

Zwift indstillingerne

Overblik

Mange stiller spørgsmål til enkelte indstillinger i Zwift, det vil vi forsøge at hjælpe lidt med her og har du ellers “fif” vi har glemt så tøv ikke med at skrive.

Husk inden vi starter med at gennemgå indstillingerne, at du skal have “Power Source & Controllable” tilsluttet som minimum ….Hvis du har svært ved at tilslutte så er den typiske fejl, at du kører med en ANT+ doongle og at den sidder i din pc eller mac. Sørg for at få en forlænger usb, så den kommer tættere op din hometrainer.

USB forlænger kan købes til ingen penge her (klik på billedet for at gå til forhandler (39kr) : 

USB ant+ forlænger kabel

USB forlænger
39.00 Kr

 

Zwift indstillinger

Fra toppen er Zwift indstillinger : 

Title Music : Lyd i menuer

Game Sound Volume : Lyd i spillet

3D World Volume : Lyd der fylder ud i spillet, så som fugle sang og cykel klang. 🙂

Game Resolution : Opløsning du vil se dit Zwift miljø i.

Power Estimation Mode : Classic/zPower : Classic hvis du benytter en “wheel on” løsning, den hvor du tager baghjul af og sætter din cykel på hometraineren. zPower hvis du ikke har “Wheel on” en dum hometrainer hvor baghjul ikke pilles af. Kort fortalt handler det om hvordan zwift behandler de data der kommer ind fra dine enhender.

Screen Mode : Window mode eller fuld skærm…

Power Display : Viser de watt du træder med det samme eller med 3 sec gennemsnit visning.

Leaderboards : I højre side af skærmen vises diverse sprint/spurt på den rute du kører, det kan justeres her. Er du på iPad eller iPhone, så kan du når du cykler “Zwipe” denne boks samt Group chat boksen ud til siderne, så du har en helt ren skærm at kører med….

Measurements : Imperial/Metric : 1 mile er 1.6 Kilometer · 1 foot  er 30 centimeters · 1 inch er ca 25 millimeter (2.54) osv osv Imperial er foot og Metric er kilometer visning.

Image Upload : Sender et billed til 3nd part software

Show Group-Chat : Når du cykler så kan man se Zwifter i højre side af skærmen, her “popper” Group-Chat op en gang i mellem, dette kan slås fra.

Laptop Battery Saver : Slå til for at spare lidt på strømmen så du kan kører lidt længere 🙂

Language Filter : F*** og D*** slås til og fra 🙂 (Bandeord)

Workout Pain Effect : Når du kører workouts, så bliver skærmen sløret og flimre ved høj puls og hårdt arbejde…det kan slås fra her.

Det som alle taler om....i Zwift indstillinger

Trainer Difficulty : Denne diskuteres altid….nogen siger at sætter man den ned så er det snyd osv osv ….jeg kan bruge mange sider på at forklare hvad den teknisk gør, men jeg vil korte det ned til …

Det er som at skifte din kassette til en anden gearing ..ja det føles lettere, men du kører også langsommere…man er dog forskellig som rytter og nogle kan li’ stram kæde andre kan li’ slap og nogle hurtig…..men i sidste ende har det INGEN forskel. Jeg kører med 50% og har gjort det siden jeg startede.

Youtube video Zwift indstillinger