Zwift Klub

Zwift har lanceret “Zwift klub” for alle…dvs at du og din lokale cykel klub kan lave en klub også i Zwift, hvor du kan arrangere events og træninger.

Hvordan virker en Zwift Klub...

Klubdelen i Zwift kan ses via Companion appen – den er netop blevet rullet ud. Klubdelen er “næsten” det samme som en klub ude i den virkelige verden.

En admin (eller flere) kan lave events og træninger til hele jeres cykelklub i Zwift. Man kan dele sine events via link, så dem der skal med hurtigt kan acceptere og kører eventen plus. Admin behøver således ikke at invitere enkelte personer, hvergang der skal køres en event.

Det hele bliver meget mere som Zwift events, bare kun for din egen gruppe…RET SMART !!!

Hvordan laver man en Zwift Klub...?

Glæd jer til at i får muligheden for at lave en klub og når i kan så skal i gøre følgende.

1. Åben Companion appen

2. Tryk på “Clubs”

3. Tryk på “Create Club”

 4. Indtast “Club name”

5. Tryk “Next”

6. Klik “Preview”

7. Klik “Create my Club”

 

Det man skal huske...

Klubber kan kun oprettes af  betalende brugere af Zwift, der som minimum er level 20 i cykeldelen eller level 10 i løbedelen – og selvfølgelig over 16 år gammel…resten kan bare give den gas og joine. Lige pt kan der kun være 100 “medlemmer” i en klub, men vi regner med at dette ændres.

Hvordan virker det så - Lav en klub event...

Du vælger “Create event” og så om det skal være løb eller cykling. Zwift lavet nogle forslag til events, der kan køres – altså nogle templates. Fx om det skal være en rolig rulletur eller om det skal være lidt bjergkørsel.

Når du så har valgt en af skabelonerne (eller lavet din egen), så skal du udfylde navn, data, hvem der er admin (styrer eventen), og hvem der er medhjælper (Sweeper der samler op bagerst i feltet.)

Hvilke categorier der skal med (A,B,C,D,E) samt hvilke rute der skal køres og så er det ellers bare at gemme, så alle kan vælge at de vil deltage i eventen.

Du kan så nu dele den med alle , fx via de socialle medier eller på mail. Via linket du deler, kan modtageren så joine din event direkte. SMART !

Video guide : Lav en klub i Zwift

Relateret links :