ZwiftPower – Hvad ? Hvor ? Hvordan ?

Mange spørgsmål er kommet ang. ZwiftPower…..og jeg vil da starte med at sige, at det kan jeg godt forstå…..

Behøver man Zwiftpower ?

Først vil jeg sige ”Du behøver ikke ZwiftPower, hvis du bare vil kører træning og ruter og andet lækkert” Ligesom man ikke behøver Companion appen…men de er gode at have og når man først begynder at bruge Companion og ZwiftPower (ZP) så bliver man lidt afhængig af det.

Hvad er ZwiftPower ?

Hvad er ZwiftPower….kort fortalt så er det DATA….en masse tal som viser alle aktiviteter du laver i Zwift (hvis du giver den lov self.)

Overblik over Zwiftpower

Her er lidt aktiviteter fra min profil, ZP giver et super overblik over dine aktivteter. (Under din Profile og så Activities)

ZwiftPower

Du kan også få et hurtigt overblik over hvilke Events der er i Zwift og hvilke kategori der kan deltage i de enkelte events. (Under fanen Events) Klikker du på eventen så kan du se resultatet fra eventen)

ZwiftPower

Du klikke på hver Event og tilmelde dig og læse mere om selve eventen.

ZwiftPower

Du har så den Profile, her kan du se din WKG kategori …dvs den du skal bruge til at tilmelde dig den rigtige kategori i løbene. (A,B,C,D eller E) E er kvinder og nogle løb kan godt være at A og B er for alle, det er det der hedder group ride.

ZwiftPower

Husk at den måler din kategori ud fra dine bedste 3 ftp’s indenfor de sidste 90 dage og du skal som nybegynder lige kører et par løb inden den regner din kategori ud.

Hvis du trykker på info ud for kategori, så kan du se mere.

Der er også løb der kræver at du har pulsmåler eller kadance, ja nogen kræver begge dele og har man ikke det så bliver man diskvalificeret og tæller ikke med på resultat listen.

Hvordan fungerer ZwiftPower ?

Hvordan får man det så til at fungerer….puha ja ….jeg vil forsøge 😉

 1. Start med at logge på my.zwift og tryk på menu punktet ”Connections”

Derinde scroller du lidt ned til du finder ZwiftPower logoet og under der en ”Opt-In” knap som du skal trykke på. (Gør at du giver lov og adgang til at Zwift data må deles med ZwiftPower)

 • Så skal du på ZwiftPower.com oppe til højre klikker du på ”Register” og tryk på ”I agree to thesse terms”

Indtast det ønskede brugernavn, email og kodeord også tidszone skal vælges.

Tast så den sikkerhedskode og tryk på ”Submit”

ZwiftPower

 • Klik så på billed ikonet oppe i højreside og login.

Klik så på ”Connect” i toppen af skærmen.

Du skal finde dit Zwift ID og du kan trykke på ”How do I find my Zwift ID?”

Men du kan finde det ved at åbne en stifinder, gå under dine Dokumenter – Zwift – CP. Det folder navn hedder fx  : bruger123456.

Så det er det Zwift ID du skal tilføje under ”Connect fanen” og tryk så på ”Connect”

 • Tilføj så dit Zwift ID under dit efternavn på my.zwift Du finder det når du er logget ind, så oppe til højre på billed logoet og så settings.

 

Når du så har sat dit Zwitf ID ind der, så vent et par minutter, hvorefter du går over på ZwiftPower siden og trykker på ”Connect my account”

 • Det sidste du skal gøre er at læse ”Privacy Statement” sætte to flueben og trykke på Agree. (self hvis du er enig 🙂 🙂 :))
 • Så er der kun en ting tilbage og det er at du kan logge på my.zwift igen og ændre til dit rigtige efternavn så det vises fint inde i Zwift.

Håber i kommer igennem det hele ellers er i velkommen til at kontakte mig på Instagram eller på min hjemmeside. Self også med ideer og rettelser.

Relateret links :

4 kommentarer til “ZwiftPower – Hvad ? Hvor ? Hvordan ?”

 1. Hej Klaus
  Tak for din besked.
  Det du ser deroppe er dem du har kørt imod …en slags “Ha ha se mig jeg har slået ham her” men også en “Øv jeg tabte til ham her igen”…så det er en lille for sjov ting, har ikke selv brugt den og tror heller ikke nogen gør.
  Men lad os kalde det et “Hoverings-barometer”

  De bedste Hilsner
  Michael fra SportOnline.dk

 2. Pingback: Zwift - Hvad er ERG mode ? - Guide - SportOnline.dk

 3. Pingback: Hvor finder jeg Zwift data, hvor finder jeg mine aktiviteter - Vi giver svaret...

Skriv en kommentar